Navigáció

Idézet
A nagy emberek meteorok: felemésztik önmagukat, hogy fénnyel árasszák el a világot.
Bonaparte Napoleon
Utolsó hozzászólások
Ajánló
Szálasi Ferenc - A Cél
"Tudjuk, hogy Hungarizmusunk az egyedül helyes, mert nem a megcsonkított magyarsághoz szabtuk, hanem a magyarság történelmi és sérthetetlen hivatását, a méltó jövendő határvonalait építjük. És mert ilyen, kötelességünk a rendületlen helytállás."
Szálasi Ferenc írása a Hungarizmus ideológiai alapvetése. Hungaristáknak, érdeklődőknek, objektív tudásra vágyóknak egyaránt kötelező olvasmány.
Kitartas.hu írások
Jelenlévők
Jelenleg 1 felhasználó van jelen: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég. (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Sorstalanok a magyar közéletben

A liberális demokrácia végnapjai.

Új hozzászólásSzerző: Gesta Dátum: 2007 júl. 27 - péntek, 7:59

Gondolom többen hallottak a közelmúltban lezajlott eseményekről, melyek Mészöly Kálmán labdarúgásból való eltávolítását eredményezték. De a jelek szerint a hisztéria, és Mészöly vesszőfutása ezzel még nem ért véget:
Néhány hete nagy vihart kavart többszörös világválogatottunk, Mészöly Kálmán "elszólása" miszerint az afrikai játékosok "alig jönnek le a fáról, és máris szerződtetjük őket". Az ügy kapcsán Mészöly lemondott az MLSZ-ben betöltött tanácsadói posztjáról, és a sajtón keresztül többször is bocsánatot kért az érintettektől. Ennek ellenére Gibril Deen, a magyarországi Mahatma Gandhi Emberi Jogi Egyesület vezetője úgy vélte: az üggyel az UEFA-hoz fordult.
Honlapunk a nagyobb vihar elkerülése érdekében gondolt egy merészet, és ma egy asztalhoz ültette az érdekelteket. A házigazda természetesen Mészöly Kálmán volt, és a találkozóra a budapesti African Stars két játékosa is elkísérte Deent.
- Természetesen mi is tudjuk, hogy kicsoda Mészöly Kálmán, de a történtek mellett nem mehettünk el szó nélkül - mondta Deen. - Ugyanakkor a Biblia szerint élünk, és annál is inkább megbocsátunk Miszter Kálmánnak, mert látjuk, hogy a megbánása őszinte. Az ügyet ezzel a magunk részéről lezártnak tekintjük.
A bocsánatkérést Mészöly egyébként egy nemes gesztussal is "megfejelte": a baráti összejövetelen megjelent African Stars képviselőinek egy komplett garnitúra futballszerelést adott ajándékba. Ugyanakkor megígérte: minden, a rasszizmus ellen küzdő akciójában segíti a Deen vezette szervezetet.

Kép

Gyomorforgató ami ebben az országban zajlik. Persze az NB1.hu-n, azért van pár jópofa komment:
Re: Megbocsátottak Mészölynek
A fotózás után Mészöly barátságosan elbeszélgetett a szines börü emberekkel. A fehérek társadalmába való beilleszkedésről, vmint hogy milyen érzés a földön két lábon közlekedni, nem szédülnek e és hasonlók.
"...Ez az én meggyőződésem. Hogy én ezt meggyőződéssel vallom, az nem bűn. Hogy meggyőződéssel csak ennek tudok élni, az nem lehet bűn, mert ha valaki szépet, jót és igazat akar nemzete számára, az nem lehet bűn."

Szálasi Ferenc

Gesta
SBK

Új hozzászólásSzerző: Gesta Dátum: 2007 jún. 29 - péntek, 13:46

vendetta1488\";p=\"24226 írta:Nem akarok egy teljesen nevetséges és felesleges vitát elkezdeni

Ehhez képest, most már lassan oldalakon át ezen rugózol. Nem állítom, hogy nem fordulhat elő bármelyikünkkel, hogy olyan információt akar megosztani a többiekkel, amit már előtte valaki, valamikor megtett, hisz’ a fórum igen szerteágazó, és lassan négy éves múltra tekint vissza. Engem csak akkor zavar, ha ez minimális figyelmességgel elkerülhető lenne.

Gesta\";p=\"24202 írta: Itt pl. a legutolsó hozzászólás:
http://suttogo.nspage.com/viewtopic.php?t=27

Erre a legnagyobb képmutatás ezt válaszolni:

vendetta1488\";p=\"24220 írta:Bocs,hogy nem olvasom folyamatosan az összes téma összes hozzászólását...

Teljesen egyértelmű, hogy csúsztatsz, ferdítesz, csak azért, hogy a tiéd legyen az utolsó szó.
Az egész, valóban nevetséges „vita”, már csak abból a szempontból érdekel, hogy vajon meddig képes elmenni valaki, azért, hogy egy nyilvánvalóan teljességgel hamis és hibás álláspontot, mániákusan védelmezzen, mert úgy érzi az a sajátja. Kezd esettanulmány jelleget ölteni a dolog. Persze az is elgondolkodtató, hogy a Hungarizmus szempontjából, mennyi haszna van, az ilyen fölöslegesen okoskodó, akadékoskodó „testvéreknek”.
"...Ez az én meggyőződésem. Hogy én ezt meggyőződéssel vallom, az nem bűn. Hogy meggyőződéssel csak ennek tudok élni, az nem lehet bűn, mert ha valaki szépet, jót és igazat akar nemzete számára, az nem lehet bűn."

Szálasi Ferenc

Gesta
SBK

Új hozzászólásSzerző: vendetta1488 Dátum: 2007 jún. 28 - csütörtök, 18:33

Nem akarok egy teljesen nevetséges és felesleges vitát elkezdeni,de te támadtál meg azzal,hogy nem olvasom a fórumot.Ez egy olyan téma amihez nem szoktam hozzászólni,csak most találtam egy olyan dolgot ami ehhez a fórum témához kapcsolódik.Nem ismerhettem az itteni előzményeket,én csak ennyit akartam mondani!

vendetta1488

Új hozzászólásSzerző: Gesta Dátum: 2007 jún. 28 - csütörtök, 13:40

Ki mondott ilyesmit? Ne bohóckodj már!

Szálasi Ferenc

Gesta
SBK

Új hozzászólásSzerző: vendetta1488 Dátum: 2007 jún. 28 - csütörtök, 2:32

Bocs,hogy nem olvasom folyamatosan az összes téma összes hozzászólását...

vendetta1488

Új hozzászólásSzerző: kuno Dátum: 2007 jún. 26 - kedd, 16:29

Elszomorító volt tegnap olvasni a nol-on a Kármán Irén blogjához fűzött hozzászólásokat.

A közvélemény borzalmasan félreinformált, félrevezettett állapotáról nyújt siralmas képet.

Egy olyan hozzászólással találkoztam, amelyik azt boncolgatta, hogy "ki elől kell elzárni, titkosítani az un. olajügyeket".

Pedig ez itt a fő kérdés, mint az alább idézett ferdefejű ibolyka freudi elszólása is bizonyítja. A "rendszerváltók" politikája. Ez a politika öt kormányon átível és lényegében egy olyan gazdasági pozíciószerzés érdekeit képviselte, amelyik a régi ávós nómenklatúra legjellemtelenebb söpredékét, gátlástalan bűnözőit támogatta.

Valószínűleg emlékeztek még a korán elhunyt (mert bizonyos pénzügyminiszterek korán és váratlanul halnak) Szabó Iván azon elhíresült kijelentésére, hogy "Lopjanak, de minél gyorsabban!"

Az 1990-ben alakult Antall-kormány első pénzügyminisztere a kiváló Rabár Ferenc volt, aki még jóléti rendszerváltást, korrekt privatizációt, a középosztály megerősítését ígérte és ebbe az irányba vezette a pénzügyi kormányzást. Hét hónap alatt "kitelt az ideje és utódjául a nagyképű, felelőtlen, "laza" Kupa került.
Az a Kupa, aki a Németh-kormány regnálása alatt a hasonló emberi tulajdonságokkal "megáldott" Sárközy "professzorral" együtt egy olyan adórendszert és annak jogszabályi hátterét dolgozta ki, amelyik immanensen lehetőséget adott az adóbűnözésre és annak szankcionálhatatlanságára.
Majd, amikor forgalmi-, jövedéki- és egyéb adók milliárdjait a leggátlástalanabb gazdasági bűnözők kezébe, sőt tulajdonába juttatták, úgy, hogy abból a nemzetgazdaságnak még áttételes haszna sem lett, a "lovak közé dobta a gyeplőt" és sértődöttet játszva távozott.
Követte őt a soroksári ÉGV volt gazdasági vezetője, Kuncze barátja és kártyapartnere Szabó Iván, akinek hozzáállását fenti idézete fémjelzi.
Ha láttátok, hogyan ette meg a rozsda az ÉGV telepén a milliárdos értékő gépeket, berendezéseket, lenne képetek Ivánka "szakértelméről".
93 őszétől már konstellált a nívóval a mindig bölcselkedő hóbagoly miniszterelnöksége. Ő valószínűleg ismerte a Habsburgok ősi mondását, hogy "házasodj Ausztria", mert leánya hozzáment a rendszerváltás egyik legsikeresebb lizingcégvezetőjéhez, az "MDF-közeli" Vattay-familia Toncsijához. Ez a drága Ildikó a Holczer-Jákó-Boross ügyvédi iroda ténykedésének körében a Budapesti Közért valamennyi ingatlanát és vagyonát átjátszotta egy olyan izraeli maffiacsoportnak, akiket a zsidó államban is gazdasági bűnözőnek tartottak. Benne volt a "buliban" Surányi "outlaw" bankja és a "fideszközeli" KPMG auditor cég is.
A Vattay-klán ténykedésének diszkrét bája, hogy a másik bűnöző, a panamaidiplomás Bokros Lajos bankjával pereskedve a másvilágra küldték a kiváló ügyvédet, Orosz Balázst, mert túl sok információja volt minden oldalról.

Visszatérve Kármán Irénre, a maffiáskönyvét olvasva látszik, hogy eléggé "outsider" a témában, de riportalanyait szívós munkával, ügyesen megválogatva kicsit jobban megkaparta a felszínt, mint előtte bárki más.
És ezért a maffia elrendelte a "megfenyítését".
Szó sincs itt arról, hogy bármiféle pártoskodás játszana ebben szerepet, de arról igen is, hogy az összes magyarországi politikai párt súlyosan fertőzött a leggátlástalanabb bűnözőkkel. A szervilis (és sok esetben közvetlenül érintett) igazságszolgáltatás pedig hisztérikusan kiszolgálja ezeket a pártjelvények mögé bújó maffiózókat.
Pallag László egyszerű, becsületes magyar ember, aki rendkívül sok inkrimináló adatot gyűjtött össze az olajbűnözésről. Az volt a "bűne", hogy nem tartotta a száját.
Őt egzisztenciálisan lehetetlenítették el.

Ameddig ez a politikai vezető réteg és "igazságosztó" bűnbandája hatalmi pozícióban marad, addig a titok is titok marad!
kuno

Új hozzászólásSzerző: Gesta Dátum: 2007 jún. 26 - kedd, 12:07

Ó te csodálatos demokrácia, és "magyar" politikai "elit"!

"Úgy tűnik, az MDF sokkal jobban szimpatizál az oknyomozó újságíróval, mint ő a mi politikánkkal, de ez nem baj" - állapította meg Dávid Ibolya, aki szerint nem rajtuk múlt, hogy titkosították az olajügyekkel kapcsolatos anyagokat. "Ez az ügy öt kormány időszakát érinti, mindegyiknek meglett volna a lehetősége, hogy feloldja, vagy pedig fenntartsa a titkosítást - mondta az [origo]-nak az MDF elnöke. Bármikor feloldható lett volna az olajügyekben elrendelt titkosítás, három évente pedig kötelezően meg is kellett vizsgálniuk ennek a lehetőségét, és mindig fenntartották - tette hozzá.

http://www.origo.hu/itthon/20070625karman.html?pIdx=1

Szálasi Ferenc

Gesta
SBK

Új hozzászólásSzerző: Gesta Dátum: 2007 jún. 26 - kedd, 11:45

Nyilván. Már csak az a kérdés, mért nem tudtad. Itt pl. a legutolsó hozzászólás:
http://suttogo.nspage.com/viewtopic.php?t=27

A fórumra nem csak irkálni kell, olvasni is kéne! Ezzel sok-sok önismétlésnek elejét vehetnénk.

Szálasi Ferenc

Gesta
SBK

Új hozzászólásSzerző: vendetta1488 Dátum: 2007 jún. 26 - kedd, 3:27

Nem tudtam,hogy ez a kis alkotás ilyen népszerű,ha ezt tudom nyílván nem rakom ide.

vendetta1488

Új hozzászólásSzerző: Gesta Dátum: 2007 jún. 25 - hétfő, 16:57

Már vagy három témakörben láttam ezt a "verset". Plusz a kurucon, meg még ki tudja hol... Úgy látszik "jó biznisz" manapság, primitív alpári stílusban gyalázni a magyarokat. Az összes "nemzeti oldal" azonnal átveszi, és teljes gőzzel terjeszteni kezdi... :debil:

Szálasi Ferenc

Gesta
SBK

Új hozzászólásSzerző: vendetta1488 Dátum: 2007 jún. 25 - hétfő, 16:15

Regős Péter a magyar zsidók világszövetségének a szóvívője úgy látszik költői pályára szeretne áttérni.Ezt bizonyítván publikálta is egy alkotását:
"Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.
Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltünnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.
Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.
Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.
Mindenki utálja öket,
Magyar férfiakat, s nöket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.
Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába

Szóval mi vagyunk az uszítók,a provokátorok?Azok akik nem hagynak békét ennek a szegény nemzetnek?Ebben a versben nyíltan ki van mondva,hogy ki akarják írtani a magyarságot,sőt a karthagói példából látszik,hogy szeretnék,ha ez a vidék,mely annyi nagy elmét szült a világra terméketlenné váljon.

vendetta1488

Új hozzászólásSzerző: Gesta Dátum: 2007 jún. 18 - hétfő, 17:36

Ennyi szánalmas pojácát egy rakáson:

http://www.youtube.com/watch?v=A710NxYe ... ed&search=

:kamu:

Szálasi Ferenc

Gesta
SBK

Új hozzászólásSzerző: Szacsi Dátum: 2006 feb. 25 - szombat, 21:31

Láttam ma a HírTV-ben Pető Ivánt. Épp arról nylatkozott, hogy mi a szóláasszabadság.

Azt mondta, hogy a szólásszabadság az fontos, és hogy Mohamed-et ki lehet gúnyolni, meg Szűz Máriát is le lehet "prostituáltazni".

Erre a riporter megkérdezte, hogy akkor a holokausztról is lehet mindent mondani?

Mire héber Pető Iván azt mondta, hogy "azt már nem, mert az borzasztó lenne, mert hogyhogy már valaki azt megkérdőjelezné, vagy viccelődne vele, mert a holokauszt az európai kultúra része, és az nem lenne európai aki a holokausztról ne úgy beszélne hogy sajnálja meg ilyenek."

Szóva liberális szólásszabadság, mindenből és mindenkiből csinálj hülyét, kivéve a zsidókból. Tehát cenzúrázás. De az már NEM szólásszabadság!

Szacsi

Új hozzászólásSzerző: Szárnyaló Dátum: 2006 feb. 01 - szerda, 1:58

warton\";p=\"11753 írta:Nagyon kemény hír/cikk előtte egy doboz nyugtatót javaslok. :baz:

Uram atyám! ez már tényleg mindennél több! :grr: :agr:
"Nemzeti fény a cél. Hogy elérd, forrj egybe, magyar nép!"

Szárnyaló

Új hozzászólásSzerző: Dodi Dátum: 2006 jan. 31 - kedd, 23:51

Nem kell sokat várni és kiderül,hogy az '56-os forradalom zsidó szabadságharc volt! Gratulálok az '56-os szövetségnek! Tóth Ilona és Mansfeld Péter nevében is!

Dodi

Új hozzászólásSzerző: Anonymous Dátum: 2006 jan. 31 - kedd, 16:46

Nagyon kemény hír/cikk előtte egy doboz nyugtatót javaslok. :baz:
Anonymous

Új hozzászólásSzerző: Lázadó14 Dátum: 2005 dec. 25 - vasárnap, 18:21

Azt azért igazán nem értem,hogy egy olasz hentes hogyan tudta kiadni magát spanyol nagykövetnek,meg hát senkinek sem tünt fel , hogy zsidó?
"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át."

Lázadó14

Új hozzászólásSzerző: Szárnyaló Dátum: 2005 dec. 23 - péntek, 20:20

Perlasca- Egy igaz ember története :segg:
Sthol Buci mint "FőNyilas"
Rosszab mint a Sorstalanság.....:?
"Nemzeti fény a cél. Hogy elérd, forrj egybe, magyar nép!"

Szárnyaló

Új hozzászólásSzerző: Pax Hungarica Dátum: 2005 dec. 23 - péntek, 20:12

mi a címe ennek a filmnek?
Ne a lét határozza meg tudatunkat, hanem tudatosan irányítsuk létünket, egész valónkat a legmagasztosabb cél felé.
A rosszul megélt eszme, nem cáfolja az eszme igazságát!

Pax Hungarica

Új hozzászólásSzerző: Lázadó14 Dátum: 2005 dec. 23 - péntek, 18:59

Milyen gonosz a z a Stohl Buci!!!:D
"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át."

Lázadó14

ElőzőKövetkező

Vissza: Napi politika

Jelenlévők

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

© 2010 • Suttogo.hu • suttogo@mozgalom.org
A Suttogó a Mozgalom.org lapcsalád tagja.
Az oldal tartalma a forrás megjelölésével szabadon felhasználható.
További információk a Tudnivalók menüpontban olvashatóak!
Esetleges kérdések tekintetében az oldal üzemeltetői állnak rendelkezésre!