Navigáció

Idézet
Magyarországon [...] sok zsidó, zsidós, zsidó eredetű, részben zsidó, Mózes-hitű, zsidóbarát, a zsidó miliőhöz tartozó ember él: az antiszemitizmus itt nemcsak elvi kérdés. Közvetve vagy közvetlenül százezreket érint.
Tamás Gáspár Miklós
Utolsó hozzászólások
Ajánló
Biztonság

A Suttogó Letöltés kategóriájában több olyan program is hozzáférhető, melyekkel a mozgalmunkhoz hivatali kötelességből, ártó szándékkal közeledők munkáját tudjuk hatékonyan megnehezíteni.
Ajánljuk mindenki figyelmébe a mozgalmi kapcsolattartás biztonságosabbá tételére szolgáló PGP titkosítási eljárást, valamint az otthoni gépünk nagy mennyiségű adatainak titkosítását lehetővé tévő TrueCrypt programot.
A letöltési lehetőségek mellé laikusoknak szánt teljes körű, illusztrált leírásokat is mellékelünk.
Kitartas.hu írások
Jelenlévők
Jelenleg 1 felhasználó van jelen: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég. (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Rendezvények

Mozgalmi életünk eseményei.

Re: Rendezvények

Új hozzászólásSzerző: Gábriel angyal Dátum: 2010 feb. 18 - csütörtök, 11:00

A mai napon (Február 18-án, csütörtökön) a Nemzeti Kávézóban újabb licitet tartanak a bebörtönzött hazafiak megsegítésére.
A Szent Korona Rádió élőben fogja közvetíteni.

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_01_29_februar-18-%E2%80%93-licitre-fel

Ha valakinek van 45.000 forintja - többek között - egy SS gyűrűért is el kezdhet licitálni. :)

Kép

Gábriel angyal

Új hozzászólásSzerző: Rajna88 Dátum: 2010 feb. 17 - szerda, 21:46

http://jovonk.info/2010/02/17/emm-ar-es ... tra-magyar

Aki tud csatlakozzon, minden segítség jól jön!

Rajna88

Új hozzászólásSzerző: Zsuzsanna Dátum: 2010 feb. 16 - kedd, 10:39

Zsuzsanna

Új hozzászólásSzerző: rahowa Dátum: 2010 feb. 15 - hétfő, 15:07

rahowa

Új hozzászólásSzerző: Lantos Dátum: 2010 feb. 06 - szombat, 23:57

http://dayofhonour.hu/ - Itt választ kaphatsz a kérdésedre...
"Az igazság akkor is igazság marad, ha csak egy szem látja. De akkor is igazság marad, ha Istenen kívül egyetlen szem sem látja." - Szálasi Ferenc

Lantos
SBK

Új hozzászólásSzerző: nyilas1112 Dátum: 2010 feb. 06 - szombat, 15:30

Bajtársak!

Nagy örömömre szolgál, hogy az EMM megszervezi a Becsület Napját és a Kitörés Túrát! Ha az összes meghívott szervezet részt vesz a megemlékezésen, és sok"civil" is eljön, igen nívós rendezvénynek lehetünk tanúi! Szervező nem vagyok, mégis invitálnék mindenkit a megemlékezésre! Jövő héten találkozunk!

Más: Mi van a B&H-féle rendezvénnyel? Én úgy hallottam, hogy csak márciusban rendeznek valamit, a külföldiek miatt!
nyilas1112

Új hozzászólásSzerző: Öreg Skin Dátum: 2010 jan. 14 - csütörtök, 7:36

Öreg Skin

Új hozzászólásSzerző: Gábriel angyal Dátum: 2010 jan. 13 - szerda, 21:08

Február 11.

Az emlékest után egy rövid vársétára invitáljuk a jelenlévőket, melynek keretében este nyolc órakor meggyújtjuk az emlékezés lángját, és néma tiszteletadással rójuk le kegyeletünket."

Ha nem vagyok túl indiszkrét ez nagyjából a Kapisztrán tér felé lesz ugye? ;)
"Aki Isten elé letérdel, bárki ellen képes felállni!"

Gábriel angyal

Új hozzászólásSzerző: vendetta1488 Dátum: 2010 jan. 13 - szerda, 14:03

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom téli előadássorozatának keretében flim klubot szervez.

1. vetítés: Január 16. (szombat) 17:00 - Arany Nemzet

Helyszín: Nemzeti Kávézó (Bp. Semmelweis u. 3.)

A dokumentumfilm olyan magyar sportolókról szól, akik valamilyen okból kifolyólag nem a saját nemzetük színeiben állhatak a dobogóra.
Vetítés után beszélgetés Mátyás Szabolccsal a film rendezőjével.
A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk.

http://www.hvimbp.gportal.hu/

vendetta1488

Új hozzászólásSzerző: Kisgabesz Dátum: 2010 jan. 10 - vasárnap, 21:45

"Lehullt egy csillag,de van másik helyette!"
Kisgabesz

Új hozzászólásSzerző: Anonymous Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 21:31

Az NBH kérdése.

Nem kell fizetett provokátorokat tartani drága mulatság az), elég pár ember, akit tudnak zsarolni korábbi kétes ügyleteik (súlyos testi sértés, nemi erőszak, sikkasztás, adócsalás stb.) miatt.
Talán még az sem kell többnyire. Elég hagyni a dolgokat folyni. Úgy értem a gerjedő ellentétek a legtöbb esetben feleslegessé teszik az ügynöktevékenységet.
Egyébként az ún. bőrfejű környezet (skinhead-scene) fönntartása (persze megfelelő keretek között: ugasson a kutya, néha küzdjön, de a körülkerített helyen végezze el a dolgát, legyen rajta szájkosár és póráz) az ellenség érdeke.
A szubkultúra valóban kényelmes a rendszernek. Nézzük csak meg hogyan vélekedik az ország népe a skinheadek-ről általában. S ami eléggé baj, hogy bizony sok alapjuk van így gondolni! Másrészről a skin divat halott, alig látni az utcán. Nem kell már a fiataloknak.

S igen, sokan kinövik. Alig marad meg valaki. Annak is egy része Hungarista lesz míg a másik része megreked és úgy próbál valamit javítani. Ők azok a skinek akikkel nincs nagy bajom, csak az hogy az alapvető problémát - magát az elnevezést nincs erejük megtagadni.

Most bejött ez az NSHC dolog, hát az valami borzalmas. Meg amivel retorikailag indokolják, attól is a fejfájás jön rám.

Például a tetoválás (amiből a zsidók mára divatot csináltak) régen csak a tengerészek illetve a börtöntöltelélek körében volt ismert. Ott van pl. Horst Wessel gyilkosa. Elmehetne egy mai bőrfejűnek kinézete alapján.
Igen, végre valaki aki felveti rajtam kívül a tetoválások problémakörét. Erről majd írok egy komolyabb cikket a jövőben.

Összességében ne utáljuk a skinheadeket, hanem próbáljuk őket minél inkább megnyerni.
Anonymous

Új hozzászólásSzerző: Gábriel angyal Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 20:40

Ajjaj. Úgy látom zajlik az élet a Kurucon is. :(

NS Front vs. MNA. Weboldal lopás és egyéb csemegék.

http://kuruc.info/r/6/53248/

Gábriel angyal

Új hozzászólásSzerző: Festung Europa Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 17:36

nyilas1112 írta:Bajtársak!

Szerintem az Illés Miki félék azért félnek az egységes mozgalomtól,mert észrevenné mindenki,hogy idehaza semmi szükség a skinhead mozgalomra hiszen értelmetlen hülyeség/én is az voltam, fejlődtem/. Nem volna többé koncert,ivászat,poló eladás,kitűzök jó drágán! Megszünne az ami a pénztárcájuk vastagságát növeli,nem volnának senkik a mozgalomban. Irigység és aljas szándék is vezérli őket,de a háttérben ez van!

Szomorú!

Fején találtad a szöget. Mindenféle átideologizálás nélkül érthető mindez. Egyeseknek ez egzisztenciális kérdés.

Az NBH kérdése.

Én erre mindig a "kutyapóráz"-effektus fogalmát használom. Nem kell fizetett provokátorokat tartani drága mulatság az), elég pár ember, akit tudnak zsarolni korábbi kétes ügyleteik (súlyos testi sértés, nemi erőszak, sikkasztás, adócsalás stb.) miatt.

Egyébként az ún. bőrfejű környezet (skinhead-scene) fönntartása (persze megfelelő keretek között: ugasson a kutya, néha küzdjön, de a körülkerített helyen végezze el a dolgát, legyen rajta szájkosár és póráz) az ellenség érdeke.

Posztmodern divat, olyan elemekkel, amit megvetettek a III. Birodalomban.

Nagyjából a tömegbázis fiatal, akik jó része "kinövi az egészet", akik bennmaradnak pótcselekvést végeznek többségében. Ezek minden szempontból az öregedéssel egyetemben elszigetelődnek, beskatulyázzák önmagukat egy lehetetlen pózba.

A mai bőrfejű mozgalom a "proli-életérzés" fönntartását szolgálja. Kb. a 20-as évek kommunista ifjúságához hasonlítható mentalitásban, viselkedésben. Üdítő kivételek vannak, akik jó része az "öregek" között található (a legnagyobb életcsömörrel bírókkal egyetemben), ám többségük. Lázadás, polgárpukkasztás, heroikus-pózolás... Hörgő hangon üvöltözik hogy "Hitlerjugend", "Waffen-SS" stb... Az említett szervezetekhez méltatlanul.

Például a tetoválás (amiből a zsidók mára divatot csináltak) régen csak a tengerészek illetve a börtöntöltelélek körében volt ismert. Ott van pl. Horst Wessel gyilkosa. Elmehetne egy mai bőrfejűnek kinézete alapján.

Vessük össze pl. a Hitlerjugend és a korabeli kommunista ifjak kinézetét, viselkedését... A mai bőrfejű-csürhék többsége (tisztelet az üdítő kivételnek) az utóbbira hasonlítanak viselkedésükben, erkölcseikben:

Festung Europa

Új hozzászólásSzerző: nyilas1112 Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 15:52

Bajtársak!

Szerintem az Illés Miki félék azért félnek az egységes mozgalomtól,mert észrevenné mindenki,hogy idehaza semmi szükség a skinhead mozgalomra hiszen értelmetlen hülyeség/én is az voltam, fejlődtem/. Nem volna többé koncert,ivászat,poló eladás,kitűzök jó drágán! Megszünne az ami a pénztárcájuk vastagságát növeli,nem volnának senkik a mozgalomban. Irigység és aljas szándék is vezérli őket,de a háttérben ez van!

Szomorú!
nyilas1112

Új hozzászólásSzerző: Dirlewanger1488 Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 15:44

Miki, emlékszel még arra ,hogy mit nyilatkoztál Fehér Egység DVD re? Hogy 2009 elején megbeszéltétek ,hogy nem fogtok mozgalmon belül senkit sem bántani semmivel, na ennek ellenére még azon a tavaszon szintén kuruc interjúban támadtad az MNA t és a PHM-t akkor ki hazudik?
Dirlewanger1488

Új hozzászólásSzerző: Anonymous Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 14:51

rahowa írta:Itt be is fejeztem veletek a vitát, elmebetegek vagytok, mint a vezetőtök.

"Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop" ahogy a kifakult sztár énekli.
Sem én, sem a vezetőim nem elmebetegek. Ezt te is tudod, úgy gondolom.

Sajnos úgy tűnik idén nem lesz egységes Becsület Napja. Idővel talán minden probléma megoldásra kerül.

Részemről én is befejeztem.
Anonymous

Új hozzászólásSzerző: Szalma Gábor Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 14:49

Új szerveren kezdtünk el dolgozni. Nem a freewebes tárhelyet használtuk. Az lett megbeszélve Domival is és Kalózzal is, hogy ugyan olyan kinézet lesz, ugyan olyan tartalommal. Az elavult html-es oldalt felváltotta egy profi portálmotor. Erre szabtunk egy új "sminket".

Mert így lett megbeszélve! Ugyan az a domain név került volna vissza rá ami volt is rajta (dayofhonour.hu). Mivel a mostani rendezvényen azt szeretnénk, hogy elsősorban magyarok vegyenek rész, ezért készült az eredeti domain név magyar változata is a becsuletnapja.com.

És Domival az is meg lett beszélve, hogy a domain név adminisztrációhoz is kap hozzáférést. De felesleges erről beszélni is. Ha az volt a célod, hogy aláásd a holnapi találkozót, akkor elérted a célod! Remélem lesz aki számon kéri ezt majd rajtad..

A szimpatizánsainknak köszönöm a segítő hozzászólásokat és a biztató leveleket! Arra kérnék mindenkit, hogy ne általánosságba az NS Frontot bíráljátok, néhány szarkeverő feszültségkeltése, bomlasztása miatt.

A régi sérelmeket felhánytorgatókat sem kell visszadobálni régen elmúlt dolgokkal általánosságban. Felesleges.

Mindig azt kell nézni, hogy ki támad és ki áskálódik! Az ellenség előbb utóbb mindig felfedi önmagát!
„Nem elég szellemiségünket megismerni, hanem azt -mint a magyarság önvédelmének egyik harceszközeként- alkalmaznunk is kell. Ezt az elvárást az egyén az életvezetésében és szervezett keretek között -az MNA tagja vagy híveként- teljesítheti.”

/Győrkös István – MNA vezető/

REND, ERŐ, BECSÜLET!
Magyar Nemzeti Arcvonal – Hungarista Mozgalom

Szalma Gábor

Új hozzászólásSzerző: men Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 14:26

rahowa: Ez amit hajtogatsz, az ügy egésze szempontjából teljesen mellékszál - és meg is írták a Jövőnkön az előzményeit -, csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet a fősodortól. Gondolom Flórival összedugtátok a kobakot és követendő retorikaként ezt hoztátok össze közösen; 'oldal lenyúlás hangsúlyozása, mert lopni csúnya dolog". Az alapkérdést gondosan kikerülve és egyéb sérelmek kidomborítása, stb. Felőlem aztán azt csináltok, amit akartok, de próbálj meg egy kicsit előrelátóan gondolkozni. Fölhasználnak benneteket egy sakk-játszmában - megítélésem szerint át sem látod, miről szól ez az egész -, amiből semmi előnyötök nem származik, egyszerűen zsákutca számotokra. Annak a híroldalnak a 'kedvenc' pártja - amely oldal kiemelt hírként közli az interjútokat -, sietve és határozottan fog elhatárolódni a rendezvényetektől - akkor mégis mi okuk van ekkora propagandát adni számotokra? Sejtheted, hogy ez nem az érdeketekben történik és nem rólatok szól, még ha pillanatnyilag úgy is látod. Gondolkozz! Senki nem akar rosszat nektek a HM részéről.

men

Új hozzászólásSzerző: rahowa Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 14:23

Itt be is fejeztem veletek a vitát, elmebetegek vagytok, mint a vezetőtök.

"Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop" ahogy a kifakult sztár énekli.
rahowa

Új hozzászólásSzerző: rahowa Dátum: 2010 jan. 08 - péntek, 14:14

Nem kaphatta meg, mert eddig a Domi kezelte, és ő nem adta át.
Amit összeeszkábált csak külalakban hasonlított, de pl. a Becs. nap felírat a másik oldalon volt, tehát nem belenyúlt, hanem lenyúlt.
rahowa

ElőzőKövetkező

Vissza: Rendezvények

Jelenlévők

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

© 2010 • Suttogo.hu • suttogo@mozgalom.org
A Suttogó a Mozgalom.org lapcsalád tagja.
Az oldal tartalma a forrás megjelölésével szabadon felhasználható.
További információk a Tudnivalók menüpontban olvashatóak!
Esetleges kérdések tekintetében az oldal üzemeltetői állnak rendelkezésre!