| Idézet |
 A többség sosem képviseli a jogot. Nem, sosem! Ez is csak olyan társadalmi hazugság, amely ellen minden szabad, gondolkodó embernek küzdenie kell. Kik alkotják egy-egy nép többségét? Az okosak vagy tökfilkók? Egyezzünk meg, hogy a tökfilkók többsége világszerte lenyűgöző arányú. De, az ördögbe, csak nem helyes, hogy az ostobák ráncigálják az okosokat?!
Ibsen
|
|
|
| Ajánló |
|
Kitartas.hu
Napjainkra köztudomásúvá vált tény, hogy a hír- és véleményközlés (mai divatos kifejezéssel élve: média) nemhogy iparággá, de a negyedik (jelentőségében első) hatalmi tényezővé érett. Ebből a felismerésből táplálkozik az az igény, hogy Mozgalmunk is rendelkezzen önálló, szervezetfüggetlen médiummal, mely - lehetőségeihez mérten - képes a világ történéseiről az Új Koreszme követelményeit szem előtt tartva beszámolni. Az első ilyen kezdeményezés a XXI. század Magyarországán a Kitartas.hu. Beszéljen "az érem másik oldala!"
|
|
|
| Jelenlévők |
|
Jelenleg 1 felhasználó van jelen: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég. (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.) Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |
|
|
|
 |
|
| |
Az "ellenség"
A késhegyre menő viták fóruma. A fórum rendjének fenntartása érdekében az eldurvuló eszmecserék ide kerülnek áthelyezésre.
Szerző: Kisgabesz Dátum: 2010 jan. 26 - kedd, 9:55
"Lehullt egy csillag,de van másik helyette!"
-
Kisgabesz
-
Szerző: dentumagor Dátum: 2008 dec. 25 - csütörtök, 22:20
Nem értem,nem jelennek meg az új hozzászólások? De csak itt!!
"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja." (János evangéliuma 8.44)
-
dentumagor
-
Szerző: t-88 Dátum: 2008 dec. 11 - csütörtök, 12:57
És az egyetlen egy g-vel írandó!
-
t-88
-
Szerző: raptor Dátum: 2008 dec. 11 - csütörtök, 7:09
Hat ez nem jott ki tul jol. En,komolyan mondom EGGYETLEN ember szellemi kavlitasait sem becsmereltem.Ha valakire azt a megjegyzet tettem hogy "egyszeru"az korantsem egyenlo a retardalt szoval.Ha ezzel barkit is megbantottam elnezeset kerem.Az pedig hogy en halalbrigadot akarnak letrehozni finoman szolva is tulzas(egyebbkent a tervem halad a maga utjan)mondjuk ugy hogy fel szertnek vilagositani egy ket bunozot eletviteluk teljes celtalansagarol.Ez talan csak nem baj.Mindenesetre mivel ugy velem szemelyem kisse megosztja az embereket,leszogeznem.ELNEZEST ha valakit akartomon kivul megsertettem volna. Udv Lord of the slaves
-
raptor
-
Szerző: Kisgabesz Dátum: 2008 dec. 10 - szerda, 19:17
Kedves Raptor!
Többször reagáltam már leveledre,most e témában utoljára teszem.Én nem tartalak ellenségnek,de néhány leveled tényleg fura.Mit vártál az oldalra való belépéstől,pár nap alatt megváltjuk a világot?Vezérünk sem 1944.10.15-én kezdte munkáját.Már írtam Neked,ahogy én is igyekszem,Te is a környezetedben tégy meg mindent elveink megismertetéséért.Az viszont,hogy egy-egy Testvér szellemi színvonalát becsmérled,tényleg nem volt szép!!!!!(Mi sem oltottunk le,amikor nem esett le Prédikátor ironikus levele) Szerintem nem egymához kéne személyeskedő hozzászólásokat tennünk,hisz ha tényleg egy oldalon állunk,össze kell fognunk,hisz egy A CÉL!KITARTÁS!
"Lehullt egy csillag,de van másik helyette!"
-
Kisgabesz
-
Szerző: Prédikátor Dátum: 2008 dec. 10 - szerda, 17:36
raptor írta:Mindazonaltal en amikor ide beleptem valami komolyabbra gondoltam. Arra szamitottam,itt pezsgo szellemi eletet talalok ahol a maskent gondolkodo emberek kicserehetik szellemi es ideologiai tapasztalataikat.Ennek elmaradasat annak tulajdonitom be hogy nem ismerek itt(meg) igazan nagy koponyakat.Kedves LANTOS ezt termeszetesen ne vedd magadra.Biztos vagyok benne hogy a magad egyszeru modjan kedves tisztesseges ember vagy.Mindossze a hozzaszolasaid alapjan meg nem fedeztem fel elmebeli kvalitasaidat. De ezen csakis te tudsz valtoztatni. Mondj nekem ellent!Ha ugy teszik szapulj batran,csak egyre kerlek hozz fel eszerveket eszreveteleid alatamasztasara. Bajtarsi udvozlettel Lord of the slaves
raptor! Bár a Suttogó fórumán - a szabályzat megsértésének határáig - szólásszabadság van, azért mégsem gondolom úgy, hogy jogod van kritizálni bárki értelmi képességeit anélkül, hogy egyáltalán ezt érvekkel alátámasztanád. Mindemellett látom, te azért elvárod ugyanezt mástól. Semmi gond, lehet így is. De ez esetben ne csodálkozz, ha mások kezdik megkérdőjelezni a te elmebeli kvalitásaidat. Mindazonáltal a Suttogó szerkesztői és látogatói nevében nagyon sajnálom, hogy nem sikerült kielégítenünk igényeidet. Pedig mi igazán próbálkoztunk. De sajnos úgy tűnik, mi sem vagyunk akkora ideológusok, mint szerény személyed. Amúgy, milyen szellemi és ideológiai tapasztalatokat kívántál megosztani velünk? Ha jól emlékszem, azzal kezdted, hogy elkezdtél halálbrigádot szervezni mindenféle titkosítás nélkül egy freemail-es géplevélcímen (amint tudjuk, a Freemail Soros György tulajdonában van, de hát biztos kávéznak épp, amikor te a konspiratív leveleket írod). Aztán folytattad azzal, hogy mindezek mellé magyarázkodni kezdtél, hogy te már mindent biztonságosan kiterveltél, csak mindenki jelentkezzen ész nélkül, aki nem "gyáva". Végül pedig elkezdtél finoman ellenségeskedni minden fórumozóval, akit értél, és itt tartasz most. Mi szívesen vitázunk vagy folytatunk eszmecserét veled filozófiai problémákról, ideológiai kérdésekről avagy gyakorlati megoldásokról, de ehhez lehet, hogy nem ártana "leereszkedned a mi szintünkre". Mit gondolsz?
"Minden élet mozgás. Mozgás nélkül nincs élet. Tengely nélkül nincs mozgás. Minden mozgásnak van tengelye."
-
Prédikátor
-
-
Szerző: Lantos Dátum: 2008 dec. 10 - szerda, 14:42
raptor írta:De ezen csakis te tudsz valtoztatni. Mondj nekem ellent!Ha ugy teszik szapulj batran,csak egyre kerlek hozz fel eszerveket eszreveteleid alatamasztasara.
Semmi akadálya, csak kérlek áruld már el, hogy melyek az én "észrevételeim", amiket alá kéne támasztanom... Ugyanis az előző hozzászólásomon kívül, még egyetlen egyszer sem szóltam hozzád a fórumon. Esetleg végigolvastad az összes hozzászólásomat?
"Az igazság akkor is igazság marad, ha csak egy szem látja. De akkor is igazság marad, ha Istenen kívül egyetlen szem sem látja." - Szálasi Ferenc
-
Lantos
- SBK
-
Szerző: raptor Dátum: 2008 dec. 10 - szerda, 6:40
Kedves Lantos! Oszinten mondhatom, amennyiben nemely igazan joszandeku kerdesem megzavarja egynehany egyszeru elme gondolkadasat,azt nagyon sajnalom.Termeszetesen SEMMIT nem kertem szamon oreg skintol,hisz nem is ismerem.Mindazonaltal megvagyok gyozodve arrol hogy tisztesseges jozanul gondolkodo magyar ember es kivalo harcostars. Nagyon koszon hogy megosztottad velem az ironia jelenteset illeto meghatarozast,remelem epulesemre fog szolgalni. Mindazonaltal en amikor ide beleptem valami komolyabbra gondoltam. Arra szamitottam,itt pezsgo szellemi eletet talalok ahol a maskent gondolkodo emberek kicserehetik szellemi es ideologiai tapasztalataikat.Ennek elmaradasat annak tulajdonitom be hogy nem ismerek itt(meg) igazan nagy koponyakat.Kedves LANTOS ezt termeszetesen ne vedd magadra.Biztos vagyok benne hogy a magad egyszeru modjan kedves tisztesseges ember vagy.Mindossze a hozzaszolasaid alapjan meg nem fedeztem fel elmebeli kvalitasaidat. De ezen csakis te tudsz valtoztatni. Mondj nekem ellent!Ha ugy teszik szapulj batran,csak egyre kerlek hozz fel eszerveket eszreveteleid alatamasztasara. Bajtarsi udvozlettel Lord of the slaves
-
raptor
-
Szerző: raptor Dátum: 2008 dec. 10 - szerda, 6:29
Kedves Hun! Annak hogy a velemenyemet tobbszor is leirtam,valoszinuleg az lehet az oka hogy SOHA nem kaptam ra konkret valaszt.En bargyu kisember azt hittem ez egy vitaforum ahol az emberek kicserelhetik velemenyuket, meglatasaikat.Azt hiszem sulyosat tevedtem,talan valoban jobb lenne ha a Jobbik foruman cserelnek eszmet,mar amenniben ott konstruktiv vitat lehet folytatni az emberekkel. Hogy stilisztikai es helyesirasi szempontobol becsmerelsz,nem nelkuloz nemi valosagalapot ezt belatom.Megis jobban orulnek ha inkabb kicserelned velem nemely ideologiai nezetedet azt hiszem ez inkabb szolgalna mindkettonk epulesere.Az ha valaki minden negyedik mondataban kijelenti hogy ELJEN SZALASI! meg hogy KITARTAS! eggyaltalan nem azt jelenti hogy tevekenyen hozzajarul az egy eszmeben hivo emberek szellemi es erzelmi gyarapodashoz. Termeszetesen eszemben sem volt barmilyen szempontbol kellemetlen helyzetbe hozni teged,mindossze arra reagaltam, miszerint en egy onismetlo helyesirasi hibakkal kuszkodo,feltunesi viszketegsegben szenvedo kisse retardalt szemely vagyok.Hozzaszolasod alapjan nekem ez a kep vizualizalodott. Lehet hogy tevedek,ezt dontsd el te.Azt viszont hogy a Jobbikot miert fikazod,amennyiben ez az egyetlen part amely nyiltan felvallalja nemzeti iranyultsagat,mer olyan tabutemakat dongetni mint a ciganybunozes es a Zsidok regi uj honfoglalasa,valamit nincsen osszefonodva gazdasagi erdekekkel,nos ez egyenesen erthetetlen szamomra.Szerintem batrak,a maguk kisse bargyu modjan meg becsuletesek is. Tisztelettel es udvozlettel Lord of the slaves
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raptor 2008 dec. 10 - szerda, 6:46-kor.
-
raptor
-
Szerző: Lantos Dátum: 2008 dec. 09 - kedd, 15:16
raptor írta:Lehet hogy egyszeru ember,mitobb ostoba vagyok,de akkor sem tudom mit ettenek mostmar tobben is az alatt hogy tolem zug a sajto.En vegig neztem a neten de semmi ilyesmit nem talaltam,kiveve nehany szora sem erdemes aprosagot.Orulnek ha valaki vegre megosztana velem is elvegre ROLAM lenne szo ha minden igaz.
Hűha. Szóval itt arról van szó, hogy Te számon kérted Öreg Skinen azt, hogy milyen tétlen, hiszen sehol nem hallottál még róla. Erre írta Prédikátor irónikusan*, hogy bezzeg tőled hangos a média. *: Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is. A nevetségesség forrása az irónia. A látszólagos magasztalás mögött megítélés, elmarasztalás bújik meg, melyet a szövegkörnyezet leplez le.
"Az igazság akkor is igazság marad, ha csak egy szem látja. De akkor is igazság marad, ha Istenen kívül egyetlen szem sem látja." - Szálasi Ferenc
-
Lantos
- SBK
-
Szerző: HUN14 Dátum: 2008 dec. 09 - kedd, 15:08
Raptor, már eléggé unja szerintem a fórum felhasználóinak többsége a ténykedésedet, miért nem boldogítod inkább a Jobbikosok vagy mondjuk a Véreskardosok táborát az észrevételeiddel? (Utóbbi társulatba beleillene a helyesírási készséged is) Már ezerszer leírtad a véleményed, de lényegében újat nem mondtál vele...
-
HUN14
-
Szerző: t-88 Dátum: 2008 dec. 09 - kedd, 13:19
azt mondtam, hogy "lehet szó". Lehet, érted? Lehetőség, nem valóság, nem bizonyosság!
-
t-88
-
Szerző: raptor Dátum: 2008 dec. 09 - kedd, 12:54
Na szoval! Velemnyed szerint en egy,idezem"nagy szaju,hozongo,"stb vagyok.Mocskolodasidat halgatva en inkabb elgondolkodnek azon ki is itt az Nbh-s.Semmilyen konkretumot nem tudtal felhozni arrol hogy pontosan miert is illetnek engem ezek a nem eppen hizelgo jelzok,bar ezt betudom szellemi kapacitasod alacsony mivoltanak.De hogy en nagy magyar lennek?Te engem nem ismersz,fogalmad sincs rola milyen ember vagyok.De hogy tudd sokszor nagyon sokszor odatettem mar magam a magyarokert ebben az orszagban.Ha esetleg nem csak a mocskoladsidat hanem az arcodat is mered vallani,orommel varlak egy kis eszmecserere Nagyvaradon hetvegen,ha valaki serteget elvarom hogy nezzen a szemem koze ugy tegye,a gyava paprikajancsikbol kicsit elegem van. Kedves oreg skin! Lehet hogy egyszeru ember,mitobb ostoba vagyok,de akkor sem tudom mit ettenek mostmar tobben is az alatt hogy tolem zug a sajto.En vegig neztem a neten de semmi ilyesmit nem talaltam,kiveve nehany szora sem erdemes aprosagot.Orulnek ha valaki vegre megosztana velem is elvegre ROLAM lenne szo ha minden igaz.
-
raptor
-
Szerző: t-88 Dátum: 2008 dec. 09 - kedd, 12:44
Kitartás Bajtársak!
Erdélyből írok én is, nemrég regisztráltam magam e fórumon, bár már régóta olvasója vagyok. Raptor kapcsán tettem meg e lépést, hogy szóljak, amit nyilván Ti is észrevettetek. Ostoba, hőzöngő, nagyszájú fickórol lehet szó, az NBH-s kapcsolat sem kizárt. Sajnos sokan élnek iylenek Erdélyben. Jómagam pl. Budapesten nőttem fel, harcomból kifolyólag kellett hazaköltöznöm, de annyit elárulhatok, hogy aki Pesten egyszer felköpött a zsaruknak, szintén erdélyi, nagy jobbos, tudálékos, "okos" gyerek volt. Mellesleg gyáva is! Az ilető most valami jól fizető zsíros állásban téblábol Romániában...
Ez van, bár magyarországi testvéreim gyakra élnek a régmúlt idők emlékéből, hogy Erdélyben mindneki "nagymagyar", "igazmagyar" stb., nem győzőm elégszer hangsúlyozni, hogy ez nem igaz!
-
t-88
-
Szerző: Öreg Skin Dátum: 2008 dec. 09 - kedd, 6:51
raptor írta:Sajnos most sem ertem mire is gondolsz amikor azt mondod hogy tolem zeng a media. Udv Lord of the slaves
Az Úr kedvelhette az egyszerű embereket. Olyan sokat teremtett belőlük.
-
Öreg Skin
-
Szerző: raptor Dátum: 2008 dec. 09 - kedd, 5:05
Sajnos most sem ertem mire is gondolsz amikor azt mondod hogy tolem zeng a media. Udv Lord of the slaves
-
raptor
-
Szerző: Prédikátor Dátum: 2008 dec. 03 - szerda, 14:36
Még szerencse, hogy tőled zeng a média. Még így, kikapcsolva is a nevedet ordítja a televízió...
(Amúgy a testvér neve Németberta Péter, így. A családneve egy szóból áll.)
"Minden élet mozgás. Mozgás nélkül nincs élet. Tengely nélkül nincs mozgás. Minden mozgásnak van tengelye."
-
Prédikátor
-
-
Szerző: raptor Dátum: 2008 dec. 03 - szerda, 13:54
Valaki kitorolte hozzaszolasomat,tehat megismetlem. Nemet Berta Peter! Valo igaz hogy a Partium nem Erdely szoros resze,de mindeni tudataban ugy el hogy mi Erdelyiek vagynuk.En azt mondom hagyjuk a foldrajzi szorszalhasogatast, sok ertelme ugysincsen,es a sajat orszagomat,mar ha nem haragszol sokkal jobban ismerem mint azt te valaha is fogod.Amugy igazad volt,helyesbitesed elfogadom. Ored Skint valoban nem ismerem...........Hat ez az! Nem ismerem,nem hallottam rola sehol,tehat nem is tett semi eredmlegeset.Mindenbizonnyal jo magyar ember,es kivalo bajtars de nemigen lepett ki a kozeletbe.Igaz ehez semmi kozom. Mindenki ugy eli az eletet ahogy akarja. Udv:Lord of the slaves
-
raptor
-
Szerző: Németberta Péter Dátum: 2008 dec. 02 - kedd, 7:26
raptor!
ad1: Nagyvárad nem Erdélyben, hanem a Partiumban van.
ad2: Nem ismered Öreg Skint, tehát ne személyeskedj!
"Vágjatok neki, óh, lovagok: tiszta és rendíthetetlen lélekkel üldözzétek Krisztus keresztjének ellenségeit!" - Szent Bernát
-
Németberta Péter
- SBK
-
Vissza: Vitafórum
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
 © 2010 • Suttogo.hu • suttogo@mozgalom.org
A Suttogó a Mozgalom.org lapcsalád tagja.
Az oldal tartalma a forrás megjelölésével szabadon felhasználható.
További információk a Tudnivalók menüpontban olvashatóak! Esetleges kérdések tekintetében az oldal üzemeltetői állnak rendelkezésre! |
|
|
|
|
|
|
|
|